10. krog

objavljeno: 17. dec. 2014, 05:05 avtor: Denis Crnilogar
10. krog je bil ponovno zelo privlačen in nekateri rezultati presenetljivi. V Novi Gorici sta se srečali obe Gorici. Suvereno je slavila Gorica I, ki je igrala brez 1. igralca lige Bernardinija - končni rezultat 7:3 . Najbolj presenetljiv je bil poraz prvega igralca Gorice II Slavka Pavlina, ki ga je porazil zimzeleni Zdenko Čargo iz Ročinja - čestitke Zdenko :).

Istočasno kot se je odvijal mestni derbi so se na ostalih dveh mizah potili igralci in igralke Šempasa in AŠK Kras iz Zgonika. S 6:4 so slavili Kraševci. Šempasci so se kot pravi kavalirji odločili, da bodo raje blesteli za drugo mizo, pogrnjeno mizo :).

V Ajdovščini se je bil boj za sam vrh med domačim mladci in igralci Jadra Morje. Po zaostanku s 3:1 so se domači zbrali in na koncu srečno slavili s 6:4. Z istim rezultatom bi lahko slavili tudi Izolani, saj so zadnji dve tekmi izgubili z rezultatom 3:2, s tem da sta oba igralca Izole v zadnjem setu krepko vodila.

V sredo se je odvijala tudi tekma med ekipama Kamnje in Burja Veterani. S 7:3 so slavili Kamenjci, ki so igrali brez kapetana Vodopivca. Le-ta je po pripovedovanju konkurenčnih ekip "špijonu" v Novi Gorici, kjer so igrale kar 4 ekipe iz PNTL.

Žal pa smo se tudi v tem kolu srečali z najbolj perečim problemom v letošnji sezoni - prestavljanje tekem. Tokrat je "višja sila" preprečila prihod Torbarjev iz Postojne na Gorjansko k tamkajšnji ekipi. V ekipi SPIN Gorjansko so se odločili, da se, glede na pravilnik, tekme bodo prestavili.

Sprašujem se v katero smer pljuje naša liga, če se niti med sabo ne znamo pogovarjati in dogovarjati, kaj šele, da bi bili tolerantni eden do drugega - ne glede na pravilnik!
Comments