11. krog

objavljeno: 24. dec. 2014, 01:06 avtor: Denis Crnilogar
V zadnjem 11. kolu je bilo kar nekaj napetih tekem.

Na Kraškem derbiju so svojo kakovost pokazale/i pinkponkašice iz Zgonika in s 7:3 premagale sosede iz Gorjanskega. Po pričevanju kapetanke Sonje so tudi igralci SPIN-a prikazali odlične igre in svojo kraško trmo :).
V Izolskem Arrigoniju se je odvijal derbi ekip iz zgornjega dela lestvice med ekipama Jadra Morje in Gorica I. Končni rezultat 1:9 je pokazal, da je Gorica I zasluženo na prestolu Primorske lige. 
V Ajdovščini sta tekmovali obe Ajdovski ekipi. Veterani so se srečali s Šempasom, mladci pa z oslabljenimi Škofijami. Veterani so morali čestitati gostom za gladko zmago 2:8, fantje iz Škofij pa so si točko prislužili v zadnji tretjini tekme, potem ko so zaostajali z 2:5, končni rezultat Burja mladi - NTK Škofije 5:5.
Kamenjci so zadnji vlak za vstop v skupino A lovili v Novi Gorici pri ekipi Gorica II. Za veliko presenečenje jim zmanjkalo zelo malo. Z remijem 5:5 so mesto v zgornjem delu lestvice potrdili domačini.

Dve tekmi v prvem delu lige sta se na žalost zaključili za zeleno mizo. Lepo bi bilo in seveda če obstaja interes lahko obe tekmi odigrate naknadno. 

Na koncu naj vsem voščim vesele in mirne praznike ter prijeten vstop v novo leto ...

Comments