PNTL - 5. kolo

objavljeno: 8. nov. 2014, 04:28 avtor: Denis Crnilogar   [ posodobljeno 9. nov. 2014, 07:59 ]
Po polovici jesenskega dela je v vodstvu Gorica II, ki do sedaj ni oddala niti ene točke. Tudi v petem krogu so bili suvereni in ekipo Burja veterani v Ajdovščini premagali z 9:1.
Derbi 5. kola je bil v namiznoteniškem središču v Zgoniku, kjer so nabrušene/i domačinke/i pričakali največje dosedanje presenečenje, okrepljeno ekipo Jadra morje. Po rezultatu sodeč (6:4) je bila tekma zelo napeta in izenačena, kratko pa so tokrat, prvič v sezoni, potegnili Izolani in na lestvici padli na drugo mesto.
Ekipa Šempasa v letošnji sezoni nikakor ne najdejo izhoda iz krize. Tokrat so točke oddali, večkratnim zmagovalcem lige, Gorici I - rezultat 8:2. Je pa potrebno poudariti in mogoče tudi potihoma pričakovati, da bodo Šempasci po Martinovem igrali kot prerojeni (vsaj kolikor jih jaz poznam, hehee:).
V Postojni so včeraj domačini prijazno odstopili točke ekipi NTK Škofije (2:8), ki resno računajo na visok položaj v zgornjem delu lestvice. Torbarji najbrž taktično zamegljujejo njihovo znanje in se "šparajo" za naslednje kolo, ko pridejo v goste v Ajdovščino k "mladincem" :).
Prijazna ekipa SPIN Gorjansko, tokrat brez njihovega kapetana, in Burja mladi so se poslovili s prijateljskim rezultatom 3:7 :).

V 6. krogu sta na sporedu dva derbija. Na obali se bosta srečala prijateljska kluba NTK Škofije in vse boljši Zgonik, za sredino lestvice in željeno 6. mesto pa se bosta v Kamnjah udarili ekipa Kamnje in Šempas. Sprašujem se ali bo 6. kolo odločilno, da bodo Šempasci imeli dve obdobji - pred martinovo in post martinovo :). Sicer bo kmalu znano ... se nadaljuje :) ...

Comments