PNTL - 6. kolo

objavljeno: 16. nov. 2014, 01:40 avtor: Denis Crnilogar   [ posodobljeno 16. nov. 2014, 01:42 ]
6. kolo je bilo glede na videne rezultate bolj skromno, saj sta bila le dva rezultata 6:4 in 10:0 :), ena tekma pa je bila preložena.

Najbolj zanimivo je bilo na obali na Škofijah, kjer se je odvijal derbi 6. kroga. Domači Škofjoti so si po hudi borbi z neugodnimi igralkami in igralci iz Zgonika oddahnili in z najbolj tesnim rezultatom slavili s 6:4.
Drugi derbi se je odvijal v Kamnjah. Tekma med domačimi in Šempasom je bila odločena že pred prihodom jokerja Žižmonda, ki je malce zamudil na tekmo (6:4). Razlog zamude in morebitne sankcije s strani ekipe zaenkrat še niso znane. Lahko si le mislimo, kaj oz. kje je sledilo sestankovanje disciplinske komisije šempascev :). 
Dvoboja med Gorico I in SPIN Gorjansko ter Burja mladimi in Torbarji sta se končali z identičnim rezultatom 10:0. V Ajdovščini so bili Postojnčani navkljub porazu zadovoljni z igrami, ki so jih prikazali.
Tekmo med Jadralci iz Izole in Burja veterani so prijazni domačini prestavili na 25.11. - takrat so namreč Izolani prosti. Po pravilniku so sicer preloženi dvoboji mogoči samo v primeru izrednih razmer - tokrat so bile izredne razmere v Poljanski dolini in na Bistriškem :)

Športni pozdrav!
Comments