PNTL - 7. kolo

objavljeno: 23. nov. 2014, 00:57 avtor: Denis Crnilogar   [ posodobljeno 23. nov. 2014, 00:58 ]
Kot kažejo zadnji rezultati in trenutna lestvica, postaja liga vse bolj zanimiva in izenačena. Na vrhu lestvice je kar pet moštev, ki jih loči le ena točka, na sredini lestvice pa poteka ogorčen boj za šesto mesto, ki še vodi v skupino A - najbrž bo odločilen 9. krog, ko se bosta srečala glavna protagonista za 6. mesto AŠK Kras in Kamnje.

Sicer so v 7. krogu največje presenečenje pripravili Izolani, ki so presenetljivo premagali Gorico II (7:3) in se tako ponovno približali najboljšim. Veliko dela in sreče, ker domačini niso igrali v najmočnejši postavi, so imeli mladi ajdovci, ki so s 6:4 ugnali prijazne domačin(k)e iz Zgonika. NTK Škofije so Burjo veterane v Ajdovščini premagali z 8:2 (neuradni rezultat), enak rezultat je bil tudi v Postojni, kjer so Torbarji oddali točke Gorici I. Goričani I so s tem skočili na prestol lige in zasedli prvo mesto. Ekipa Kamenj je suvereno odpeljala 2 prepotrebni točki v Vipavsko dolino - na Krasu so borbeno ekipo SPIN Gorjansko premagali z 9:1.

V 8. krogu sta na sporedu dva derbija - v Škofje pride na obisk "ranjena" Gorica II, v Novo Gorico pa nepredvidljivi Kraševci iz Zgonika.
V Ajdovščini se pričakuje lokalni derbi, Torbarji se odpravljajo v Kamnje, Šempasci pa pričakujejo SPIN Gorjansko.

Do naslednjega tedna vas lepo pozdravljam.

Comments