PNTL - 9. kolo

objavljeno: 7. dec. 2014, 05:26 avtor: Denis Crnilogar
Tekme v 9. kolu so bile nadvse zanimive in izenačene, kot se za takšno ligo tudi spodobi :).

V torek se je v Izoli odvijal obalni derbi med Jadralci iz morja in Škofijami :). Z izidom 6:4 so slavili domačini in tako na lestvici prehiteli "sosede" iz Škofij.
Drugi derbi se je odvijal v Novi Gorici, kjer je domačim dragoceno točko v zadnji igri, potem ko je zaostajal z dve proti ena, priigral neuničljivi junak Jordan Jakin - končni rezultat Gorica II Burja mladi 5:5. Tudi v drugi sredini tekmi so se srečali Ajdovci in Goričani. Burja veterani so gostili ekipo Gorica I. Vodilni na lestvici so v mesto burje prišli brez svojih "Italijanov" in za las odnesli zmago - 6:4. Kot pravi joker se je izkazal domačin Matjaž Krašna, ki je bil za svojo ekipo pravi navdih.
Tretji derbi 9. kroga se je na fantovski dan odvijal na Krasu v Zgoniku, kjer se je odvijala tekma za najbolj iskano mesto v ligi - 6. mesto. Domačini se niso dali in prepričljivo slavili s 7:3. Prvič v tej sezoni je bil poražen prvi lopar Kamenj Martin Čučič. Premagala ga je prvakinja in kapetanka AŠK Kras Sonja Milič. S to zmago so Kraševci skočili na 6. mesto.
Zadnja tekma 9. kola je bila v petek v Postojni, kjer so se Torbarji pomerili z ekipo Šempasa. Poslovili so se s prijateljskim rezultatom 5:5. Rezultat je toliko bolj zanimiv, ker se bodo dobljene točke prenesle v drugi del tekmovanja. Kot kaže bo tudi v skupini B spomladi nadvse zanimivo.

Miklavžev pozdrav :)

Comments