PNTL 2016/17 - 2. krog 12. 11. 2016

objavljeno: 6. jan. 2017, 11:10 avtor: Denis Crnilogar
V drugem krogu se je derbi odvijal na Krasu, kjer so gostovali Izolani. Kraševci in kapetanka Sonja je svojo ekipo odlično pripravila in motivirala, saj so vse točke ostale doma v Zgoniku. Zmago so si priborili z rezultatom 6:4. Ekipa AŠK Kras je sedaj  edina ekipa s polnim izkupičkom in sami kraljujejo na vrhu lestvice. Z dvema odmevnima zmagama so delnice v boju za končno zmago kraševcem močno narasle ...

Drugi, tudi precej izenačen dvoboj je bil na Škofijah, kjer so domačini pričakali malce ranjeno ekipo Gorice II. Goričani so namreč v prvem kolu doma prepustili obe točki tekmecem iz Zgonika. Tokrat so očitno zavihali rokave in iz obale prinesli obe točkil. Za Škofjote je to prva tekma sezone in njihovi motorji najbrž še ne delujejo na delovni temperaturi.

Podobno velja za ekipo Burja mladi, ki so svojo prvo in težko prigarano točko osvojili v Vrtovinu pri ekipi Kamenj. Dvoboj je bil res zelo izenačen, saj sta obe ekipi imeli dovolj priložnosti, da bi osvojili poln izkupiček. Z delitvijo točk obe ekipi ostajata v igri za najvišja mesta. 

Naslednji krog sledi čez 14 dni. Še prej oz. v prihahajočem tednu bosta celili rane ekipi Burja mladi in NTK Škofije - ekipi bosta namreč v četrtek odigrali preloženo tekmo 1. kroga. O končnem rezultatu vas obvestim.

Comments