PNTL 2016/17 - 4. krog 24. 12. 2016

objavljeno: 6. jan. 2017, 11:13 avtor: Denis Crnilogar
V B skupini so smo dobili jesenskega prvaka - Torbarji iz Postojne so suvereno odpravili goste iz Gorjanskega. Kapetanka Jasna je po tekmi poslala poročilo: v sila vetrovni Postojni smo uspešno zaključili jesenski del naše B lige. Sicer pa so Gorjanci burje vajeni, tako kot mi, zato se niso prestrašili in so z velikim optimizmom napadali Postojnčane za zelenimi mizami  in jim ukradli kar nekaj setov, igri pa samo dve. Glažarjevo preklinjanje (on je izgubil obe partiji) se je slišalo na daleč, a zanesljivi Nadoh in Kenič ter moja malenkost nismo pustili, da pride do kakšnega presenečenja. Rezultat 8 : 2. Zdaj se nam bo prileglo malo počitka za praznike, potem pa spet naprej...

V Ajdovščini se je v istem tednu igralo 3. kolo skupine B med ekipama Burja veterani in Partizani iz Kopra. Ajdovci so za potrditev drugega mesta potrebovali zmago. Partizani, neverjetno kako jim ime pristoji :), so prikorakali v dvorano z najboljšo četo, med katerimi je bila tudi odlična "snajperka" Nada Strehovec. Gverilski dvoboji so se razplemteli. Domačini so s svojo taktiko dobro branili svoje ozemlje in srečno odbijali vse napade. Na koncu so Koprčani le kapitulirali in se vrnili v domačo bazo z novimi strateškimi spoznanji. Igralci Burje so slavili na skoraj vseh 10 frontah - dobili so jih devet, gostje iz obale pa eno, ki jim bo za vzpodbudo za nove boje. Na koncu tekme je komandir Partizanov Sašo Olup povedal, da je sicer bitka izgubljena a "vojna" še zdaleč ni končana :).

V skupini A se je igralo 4., predzanje kolo jesenskega dela. 
V Gorici domačini niso dovovlili presenečenja in slavili z rezultatom 6:4. Kapetan gostov, Boris Vodopivec, je v minimalnem porazu videl veliko svetlih točk, ki jih bo skušal izkoristiti v povratnm dvoboju.

Na Škofijah so gostovali prvi favoriti letošnje PNTL člani ekipe Kras Zgonik. Suvereno so odpravili domačine in slavili zmago z 8:2. Po tekmi je kapetan domače ekipe Marko Pribac povedal: gostje so potrdili, da so zasluženo na prvem mestu lestvice saj so tudi na Škofijah ostali neporaženi. Domačini so začeli presenetljivo dobro in bili dostojen nasprotnik do rezultata 2:2. Potem so se pa gostje očitno dokončno ogreli in niso gostitelju izpustili niti točke več.
Simpatična ekipa Škofij bo svojo priložnost iskala v naslednjem krogu po novem letu - srečali se bodo namreč s svojimi sosedi na lestvici.

V Ajdovščini je bilo tudi zelo zanimivo. Domači člani ekipe Burja mladi so pričakali goste iz Izole (Jadra morje) z enim od svojih najzversteših navijačev - spodbujati jih je prišel Marcel Premrl - ki je odlčino spodbujal svoja najljubša igralca Dejana in Denisa P. Dvoboji so bili večkrat tudi prekinjeni, saj je navijač oz. mali huliganček, večkrat vdrl na prizorišče. Prijazni gostje iz Izole so se simpatičnemu Marcelu le nasmejali ter vzeli v zakup, da so v gosteh. Na podlagi fantastičnega navijanja so domačini le vzeli skalp Izolanom ter slavili s končnim rezultatom 7:3. Najboljši igralec tekme je bil najmlajši vendar najmočnejši domači igralec, skoraj orkan :) - Davor Pejakić.

Po novem letu nadaljujemo s tekmovanjem ... do takrat vam voščim mirne in vesele praznike ter zdravo in uspešno leto 2017!

SREČNO!
Ċ
Denis Crnilogar,
6. jan. 2017, 11:13
Ċ
Denis Crnilogar,
6. jan. 2017, 11:13
Comments